Hemma!

Nu har jag kommit hem och har precis fått i mig middag. Tågresan gick ändå ganska bra även om den sista timmen var lite smådryg, att internet inte heller fungerade speciellt bra gjorde inte precis att tiden gick fortare. 
 
Innan jag åkte hann jag med att rida både Inter och Linuz. Började med att rida Inter och eftersom han ska starta imorgon så fick han bara gå lugnt idag. Han fick gå "dressyr" i skogen, gjorde saker som bland annat flytta för skänkeln, göra halter, ställa och sånt. Det gick iallafall helt okej, han var avslappnad och lyssnade ganska bra. Sedan var det Linux tur, han fick gå slingan runt berget idag. Tog det mest lugnt då det fortfarande var ganska hårt i backen men lite trav och galopp blev det iallafall. 
 
Jag höll även på att få mig en flygtur idag, på vägen hem klev Linuz på en ganska stor barkbit. Det resulterade att han hoppade rätt upp i luften, eftersom han skrittade på halvlånga tyglar var jag inte riktigt beredd på det. Det var verkligen inte långt ifrån att jag for av, men jag lyckades iallafall hålla mig kvar, haha!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin