I huvudet på Gunde Svan

Nu har jag precis landat i soffan för att se I huvudet på Gunde Svan på tvn. Jag kollar i princip aldrig på tv, men eftersom han ska träffa Malin Baryard i dagen avsnitt så måste man ju kolla. Det kan man helt enkelt inte missa!
 
För en liten stund sedan kom jag hem från stallet. Eftersom jag slutade skolan så pass sent idag gick jag bara med Peppe en sväng och borstade honom ordentligt efteråt. Om jag hade ridit hade jag nog varit kvar i stallet halva natten. Imorgon ska jag i alla fall rida honom, antar att han kommer vara ganska pigg då han har vilat tre dagar i rad. Men det är bara gilla läget. 
 
Nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta titta, bloggar mer sen! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin