Jag tror jag är kär

Peppe var riktigt fin när jag red idag, tror jag är kär haha. Jag bestämde mig att rida på ridbanan eftersom det var så fint väder och att det var ganska mjukt underlag där. Eftersom han går barfota just nu blir han lätt ömfotad när det är hårt. Sen måste han ändå lära sig att det inte är farligt att vara på ridbanan. 
 
Som tur var, var det inte några travhästar på banan när jag red idag. Ändå blev han jätte nervös och skakade när vi kom dit, men så fort jag började trava och sysselsätta honom blev det bättre! Jag red mest bara runt i alla gångarter och kände på honom, är minst sagt lite ringrostig och jag har bara ridit storhäst max 10 gånger förut. Men det går bättre och bättre! 
 
 
Här är ett smakprov från idag, kommer fler bilder ikväll! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin