Måndag morgon

God morgon! Då var det måndag igen och veckan som jag absolut inte har längtat till har kommit. Men det är bara göra det bästa av situationen och plugga gärnet. Tyvärr kommer bloggen bli lidande. 
 
Idag efter skolan ska jag och Agnes sätta oss på något café och fika, jag ska göra en skoluppgift som går ut på at observera personer (haha) så Agnes får hålla mig sällskap. Efteråt ska jag skynda mig till stallet och rida Peppe, idag blir det en uteritt för hans del då underlaget är lite bättre i skogen än på ridbanan.
 
När jag kommer hem måste jag sätta mig och göra klart svenskan, den ska in imorgonbitti och jag har knappt börjat, panik.. Den är alltså prio 1. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin