Min tid med Tristan del 2

Första tävlingen gjorde vi i februari 2012 i Timrå. Det var en riktigt bra tävlingsdebut, bättre än jag hade förväntat mig eftersom vi inte hade kunnat träna veckorna innan tävlingen på grund av kvarkan på hippo. I första klassen som var LB fick vi ett skitstopp i omhoppningen då jag klantade mig lite. I andra klassen som var LA var vi nolla och kom 2a. Debuten kunde alltså inte ha gått så mycket bättre!
 
På vägen hem från Timrå var det dock värlens snöstorm med klass 2/3 varning, det gick inte köra mer än 60 km/h på E4an. Något som var lite mindre kul. 
 
Film från LAn
 
 
Det fortsatte gå framåt med Tristan och några veckor efter Timrå tävlingen åkte vi till Övik för att tävla. Där nollade vi 2 av 3 klasser och fick vår första vinst! 
 
I april kom våran första svacka, som mest troligt berodde på att vi fick låna en sadel att prova på en tävling, han var inte alls sig själv och gick urdåligt. Efter den kaos tävlingen bestämde vi oss för att gå ner lite i klasserna. På tävlingen efter var han mer som den vanliga Tristan och vi blev placerad i en LC. 
 
 
Det var ont om tävlingar resten av våren så vi fortsatte slipa på både dressyren och hoppningen, det gav resultat. På första utetävlingen i Vännäs vann vi ett mhpc kval, vi fick även mest poäng av alla kategorier. Hela 58 poäng skrapade vi ihop, vilket jag ändå tycker är ganska bra!
 
Allt flöt på bra, inte bara på tävling utan också hemma.  
 
LB, vinst i mhpc

 
 
I början av juni var vi och tävlade på surf. Det var värsta möjliga väder som man kan tänka sig tävla i, det spöregnade hela dagen. Trots det dåliga vädret blev det bra resultat. Vi vann båda klasserna även om rundorna inte var helt perfekta. Tur att Tristan är den som ställer upp när det blir lite fel!
 
Dagen efter hoppade vi mhpc kval 2, jag red verkligen jättedåligt, nästan så jag skäms. Men vi lyckades på något konstigt sätt komma 3a i kvalet så, så dåligt kan det ändå inte ha sett ut. 
 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Ser fram emot att läsa fortsättningen :)

2013-11-24 @ 14:56:38
Postat av: Anonym

Hade inte du ASK? hade tänkt fråga där men får väl fråga här då, Vars är Tristan någonstans nu när du har Peppino?

2013-11-24 @ 17:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin