Min tid med Tristan del 3

Tävlingarna rullade på och vi plockade placeringar och vinster, även om det gick bättre och bättre kan man säga att vi hade ganska mycket otur. I nästan alla LA vi red, fick vi oftast någon liten miss som ledde till 4 fel. 
 
I juli åkte vi till piteå och tävlade och gjorde nog våran bästa tävling på säsongen, under helgen tävlade vi 3 stycken LA men okej resultat. 4 fel i 2 klasser och nolla i en. Som pricken över iet vann vi dessutom en klass. Tristan var så fruktansvärt fin hela helgen, som en rund miljon. 
 
 
Senare i juli var vi i vindeln och tävlade, vi kom då 2a i det sista mountain horse kvalet, slagna med 1 poäng. Men det räckte iallafall till att vinna totalen för D ponnyerna och kvala till finalen som gick i borås. Vi kom även 2a i en LA samma dag även om oturen fortsatte. 
 
Några veckor senare åkte vi till vindeln och tävlade. Det var sista kvalet i mhpc och vi kom 2a, slagna med 1 poäng. Men det räckte iallafall för att vinna totalen för D-ponnyerna och kvala till finalen som gick i Borås. Samma dag kom vi även 2a i en LA, med 4 fel såklart. 
 
I slutet av juli/ början av augusti köpte vi en ny utrpovad sadel, som sedan visade sig inte alls ligga bra på honom. Allt började gå sämre, men eftersom sadeln var utprovad trodde vi självklart att det inte berodde på den. Utan att något annat var fel. 

Medan det fortfarande gick ganska bra och sadeln bara var någon vecka gammal var vi till Övik och tävlade. Vi hoppade en LC som uppvärmningsklass där vi kom 4a och vann ett stilhoppningspris. Vi fick 59 poäng vilket var mest av alla kategorier. I andra klassen som var en LA, vet jag inte riktigt vad som hände. På något sätt lyckades Tristan snubbla genom ett hinder och det slutade med att jag flög av honom för första gången. 
 
 
Eftersom att jag var den första som ramlade av under den helgen fick en tårta haha. Jag fick dock en liten hjärnskakning och mådde jättedåligt dagen efter "kraschen", så självklart blev tårtan uppäten samma dag och jag fick inte ens smaka av min egen tårta.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin