Min tid med Tristan del 4

Efter tävlingen i övik började det gå utför, jag hade dålig känsla i varje klass och han började även stanna vilket inte är något Tristan brukar göra. Vi bytte då tillbaka till hans gamla sadel då vi trodde att det var sadeln som var felet, det blev bättre med allt var fortfarande mer eller mindre kaos. 
 
Ungefär 1 månad senare åkte vi till Lycksele och tävlade, det var här vi kom fram till att den nya sadeln inte låg bra. Av 3 klasser var det 1 som var "godkänd", känslan var egentligen jättedålig men vi kom runt banan fram till sista hindret där han blev lång, jag glömde ta en halvhalt och släppte tyglarna. Då passade han helt enkelt på att stanna. 
 
Vågar knappt lägga ut filmen, men här är den.
 
 
Men vi avslutade iallafall utomhussäsongen med att vinna en LB i Sikeå någon vecka senare trots en dålig runda med dålig känsla. 
 
Hahaha, jag hann aldrig klippa stubben innan vi åkte..
 
 
Vi laddade om och började förbereda oss inför inomhussäsongen, men det fortsatte egentligen gå dåligt. På första inomhustävlingen blev det blandat resultat. Tristan ställde inte riktigt upp och jag red inte heller bra. 
 
I november åkte vi till Timrå för att tävla sista tävlingen för året. det var även blandade resultat där men vi avslutade iallafall året med en någorlunda godkänd runda i LA. 
 
Vi ställde in resan till Borås och mhpc då det inte kändes värt att åka så långt när det ändå inte kändes bra, även om det hade varit en rolig upplevelse. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin