Min tid med Tristan del 5

När tävlingssäsongen var slut tränade vi en gång för Emma Emanuelsson innan vi bestämde oss för att kolla upp Tristan eftersom han inte riktigt fungerade bra. Det var dock inga fel på han, men han fick sin "vintervila" lite tidigare och fick ta det lugnt ett tag. Passade ändå ganska bra då vi skulle åka på semester och vara borta över julen. 

 
 
Efter igångsättningen började hårdträningen för Tristan igen. I januari tränade vi för Micke Schultz för första gången och Tristan var mer vild än tam. 
 
Dom flesta träningarna gick bra, men att rida honom hemma var inte alls kul vissa dagar. I skritt och trav gick det hur bra som helst, men så fort vi skulle galoppera tog han bara bettet och sprang på. Inte speciellt fort men jag hade ingen vidare kontroll över honom. Det resulterade även att jag var tvungen att betsla upp honom från vanligt bett till pehlam. 
 
Samma sak i hoppningen, efter att ha ridit honom på ett i princip vanligt bett i nästan ett år, blev han till slut alldels för stark för det och jag kunde varken rida eller hoppa på det längre. 
 
Några filmer från olika träningar under vintern:
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin