Nu ger jag upp..

Nu ger jag upp för idag. Hela eftermiddagen och kvällen har jag verkligen försökt göra svenska provet, men det har verkligen inte gått något vidare. Det känns som vi nästan inte gjort något på lektionerna om det vi har prov på. Antar att det är för att vi ska läsa i böckerna och lära oss på det sättet, men jag förstår verkligen inte vad som står i böckerna. Det är så himla konstigt formulerat och massor av ord man aldrig har hört förut. Aja, jag har iallafall till tisdag på mig. 
 
Imorgon har jag tänkt åka till stallet ganska tidigt och göra klart allt. Rida Peppe och sånt. På eftermiddagen ska jag och mamma göra några ärenden och sedan åka till hippo för något tävlingsmöte(?). Jag ska ju börja tävla för hippo nästa år så! 
 
Nu kallar sängen, god natt! 
 
Peppe och hans tvilling, så söta!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin