Pluggkväll

Ikväll kommer jag ägna all min tid åt att plugga. Dom kommande veckorna är det ganska mycket i skolan och då är det lika bra att börja med allt så fort som möjligt, och inte vänta till sista kvällen. Som jag kan vara ganska bra på att göra ibland. 
 
Jag har iallafall ganska nyligen kommit hem från stallet, jag hade tänkt trimma Peppe på ridbanan idag men den var så otroligt hård så jag fick helt enkelt ändra om mina planer. Istället red jag i skogen men där var det minst lika hårt, så det blev bara en lugn skrittur för honom idag.
 
Även om jag verkligen hatar snön, så skulle det iallafall vara bra på ett sätt att den kommer snart. För nu kan man verkligen inte rida ordentligt, ena dagen är underlaget helt okej och andra urdåligt. Sommaren får mer än gärna komma tillbaka nu.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin