Precis kommit hem!

Nu har jag precis kommit hem från stallet, jag red Peppe en sväng i skogen idag och det gick helt okej. Jag har dock lite svårt att rakrikta honom och rida honom i super bra form än så länge, han är ju så himla smal så man kommer knappt åt honom med skänklarna. Det var även premiär turen med pannlampan och det var inget han brydde sig om, skönt! 
 
Innan jag åkte till stallet hade jag och Agnes fika dejt på Cafe station. Vi fikade (såklart), pratade och jag fixade även min socialisations uppgift. Skönt att ha 1 sak mindre även om det inte riktigt är helt klar. Resten av kvällen ska jag fixa klart svenskan som ska skickas in imorgon och om jag hinner ska jag även ta tag i något annat! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin