Så less på skolan

Börjar bli rejält skoltrött nu, det kom i väldig dålig tajming eftersom jag har väldigt mycket i skolan för tillfället.Inga prov vad jag vet, men många jobbiga inlämningar.
 
Gick i skolan till två, då gick jag och Linda ner på stan och fikade på Station. Lyckades läsa halv sida i engelskaboken innan vi gick därifrån. Men Linda lyckades iallafall stalka tillräckligt med folk innan vi gick därifrån :')
 
Jag köpte en väska och ett skal, väskan är mycket finare i verkligheten. Hittade dock ingen mössa som vanligt..
 
Under kvällen har jag skrivit på min engelska inlämning som aldrig tar slut. Imorgon har vi parti debatt så får ta och kolla på det också!
 
Idag har dessutom One direction släppt sitt nya album Midnight memories, har ni inte lyssnat på det än så borde ni verkligen göra det. Oavsett om ni gillar dom eller inte, för herrejävlar vilket steg framåt det är!
 
 



Kommentarer
Postat av: Johanna

Agnes de har grymma mössor på Carlings om du gillar den butiken vill säga (A)

2013-11-27 @ 09:25:41
URL: http://jojiiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin