Sadelprovning

Idag var det som sagt sadelprovning som stod på schemat, vi var hos samma sadelprovare som vi har varit de senaste gångerna och det gick bara bra! Vi kom fram till att vi ska fortsätta använda hans sadel ett tag framöver nu tills han har musklat på sig, för den låg ändå helt okej. Skönt på ett sett men jag skulle gärna vilja ha en sadel som är en storlek större! 
 
När vi ändå var där passade jag på att rida igenom honom, eftersom jag bara har haft honom i 1 vecka red jag mest runt i trav och galopp utan att sätta så mycket krav på honom. Jag har fortfarande lite svårt att hänga med i hans gångarter så min sits är lite smått kaos just nu, speciellt hälarna. Men det blev bättre och bättre ju längre jag red. Får tänka lite extra på det bara. 
 
Vi skuttade även över ett litet hinder som var i ridhuset och det var inga problem alls. Gick hur bra som helst! Förutom att han tog i lite mer än vad han behövde, haha. 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vilken fin häst! :)

2013-11-15 @ 12:33:54
Postat av: Sanna Bäckström

Gud vad fin han är. Ska bli roligt att få följa er. :)

2013-11-16 @ 13:19:05
URL: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin