Söndag

Har precis sett klart på solsidan och ska alldels strax gå och lägga mig. Igår gick jag och la mig sent och klev upp tidigt imorse. Så inatt behöver jag verkligen min skönhetssömn. Nästa vecka kommer jag verkligen ha fullt upp, har massor att göra i skolan och sen ska såklart Peppe ridas och skötas. 
 
Idag blev det en lugn tur i skogen för hans del, underlaget var mestadels hårt och dåligt. Men där det var någorlunda bra passade jag på att trava och galoppera lite. Han gick inte i någon perfekt form men skötte sig bara bra när vi väl hade kommit till skogen. Just nu håller han på att testa mig lite, se om jag är med. Han var iallafall mycket bättre idag än igår, inte alls lika tjafsig! 
 
Två bilder från idag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin