Sur

Man kan väl säga att jag har varit på bättre humör. Har suttit och försökt spela in den muntliga inlämningen på tyska, och efter säkert 1,5 timme har jag lyckats läsa hela texten utan att svära en enda gång. Sen att det fortfarande låter helt stört är en annan sak. Drygaste var ju när jag hade lyckats läsa texten med jättebra uttal och sen glömde jag trycka på stäng av på inspelningen, så då kom de med när jag fulsjöng efteråt hahahaha.......
 
Juridiken orar jag inte riktigt ta tag i, men jag kan den typ. Blandar bara ihop olika steg rättsprocessen i brottsmål och tvistemål med varandra. Läser väl igenom det någon gång innan jag ger upp.
 
Kryckan har blivit skodd idag! Det är ju alltid lite svårt att få i rätt mängd lugnande under tungan utan att han sväljer allt. Han var lugn och stod stilla fram tills sista hoven haha, då han började vakna till. Men vi bremsade och då stod han stilla, så vi blev iallafall klara! Får fortsätta räna med metalljuden, med tålamod och mycket godis så ska det nog gå. Vill inte veta vad han har varit med om som unghäst, men det var nog inga roliga upplevelser...
 
Ge mig sommar och tävling igen, saknar så obeskrivligt mycket!!
 



Kommentarer
Postat av: Ulrika B

Hoppas ni snart kan sko ponnyn utan lugnande och brems. Vi har tidigare bremsat när vi klippt Rindi. Just mot ansiktet blev det lite läskigt och på slutet när hon började tröttna så åkte bremsen på. Sista gången Rindi klipptes gick det bra utan brems. Bra manick, bremsen, i vissa fall :)

2013-11-22 @ 00:17:12
URL: http://www.magicblue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin