Surf hela dagen!

Idag har jag varit på surf hela dagen fram tills nu, så därav uppdateringen. Kollade på LC, LB och La. Det gick jättebra för många vilket var riktigt kul!! Jag ånsåg också att det var lika bra att vi missade den här tävlingen för vi hade aldrig någonsin fått plats på den framhoppningen. Och LB banan hade aldrig funkat heller. Jag hade seriöst strykt mig från den om vi hade åkt. LA hade nog gått bättre..
 
Iallafall så ska jag åka till stalletmed mamma efter maten och gå en promenad med Kryckan. Vi måste också sätta i fler broddar då han inte är broddad alls på höger bak. Hoppa att han låter oss göra det haha!
 
Men nu är säsongen 2013 officiellt över, bara att tagga 2014 nu!!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin