Trötter

Hittills har det varit en ganska lugn dag idag, som egentligen bara bestått av skola och stall. Jag slutade skolan ganska sent idag så Peppe fick en vilodag. Fixade bara iordning honom när jag kom dit! Resten av kvällen blir nog fortsatt lugn, är för övrigt jätte trött och helt slut i huvudet så ikväll har jag tänkt gå och lägga mig tidigt, och imorgon ta sovmorgon. Det behövs verkligen. 
 
Jag vet att bloggningenoch inläggen är såå tråkig just nu, men jag har världens bloggtorka. Så fort jag ska blogga står det bara still i huvudet och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Så om det är något speciellt som ni vill läsa om, kommentera! 
 



Kommentarer
Postat av: Sanna Bäckström

Måste bara höra med dig om det är okej om Ida Woxlin lånar en bild av din nya häst för att skicka in till ponnysanning eller på bloggen då hennes häst är jätte lik. Såklart kan hon nämna din bloggadress. Svara gärna på min blogg.
Kram

2013-11-16 @ 17:19:59
URL: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin