Äntligen hemma!

Nu har jag ganska precis kommit hem från skolan och sitter och dricker ett glas oboy. Jag håller på att svälta ihjäl då jag bara har fått i mig ett glas oboy och en drickyoghurt idag, men middagen får dock vänta för jag ska till stallet först. Annars har det varit ganska lugnt i skolan, förutom att brandalarmet gick 2 gånger haha.. I vissa klassrum hördes det inte ens, bra där draggen. 
 
Iallafall, så har jag gått runt hela dagen i 8 centimeters klackar. Kanske inte direkt dagens smartaste val då jag gick fram och tillbaka till skolan. Men jag lever iallafall!
 
Nu ska jag snart åka till stallet, Inter vilar idag så jag ska bara borsta honom och fixa iordning allt annat om det behövs! Vi ska även åka förbi Tegs hästsport en snabbis. Bloggar mer när jag kommer hem!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin