Avrundar kvällen

Idag tog jag mig en i princip pluggfri kväll, det är inte alls ofta det händer under vardagar men ibland kan det vara riktigt skönt. Till skillnad från Agnes har jag bara ett par engelska glosor att lära mig i veckan! Riktigt skönt. 
 
När mamma kom hem från jobbet åkte vi till stallet och kollade till Inter. Jag borstade och myste bara lite med honom eftersom jag fixade allt annat när jag var där imorse! Nu ikväll har jag inte alls gjort mycket, mest bara tagit det lugnt. Kvällens höjdpunkt var dock en scooby-doo film och en ben & jerry till det! Haha man blir aldrig för gammal för scooby-doo filmer, lätt bland det bästa som finns! 
 
Nu kallar sängen, god natt alla! ♥
 
Bild på "lilla" Inter från idag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin