Bra träning!

Idag åkte vi som sagt in till hippo och red markarbete. Mamma ställde upp tre sockerbitshinder på medellinjen som jag red över på serpentinbågar. I början var han väldigt bekväm och bröt av till trav när jag vände upp, men jag var bestämd och lät honom inte komma undan.
 
Rullade på med lite pauser mellan. Han var lite stark och springig bitvis, jag fick jobba ganska mycket med innerskänkeln för att få ut honom på bågen. Fick lägga pisken på bogen ibland när han blev bekväm, men annars skötte han sig bra. Han är svag, och inte så väldriden. Man kommer inte undan grundjobbet med lydnad och styrka. Bara att kämpa på, för det är precis det här som gör att vi kan få problem på banan sen. Den här övningen får vi helt klart göra om snart!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin