Dagen har gått fort!

Idag har jag inte haft någon tid att blogga, så därav uppdateringen. Efter att jag hade vart på hippo så åkte jag ut till Kryckan. Skrittade ut i skogen i någon timme barbacka med hacket. Gick bara bra förutom att det var en snubbe som högg träd med yxa. Sen måste han ju hoppa över varenda vattenpöl, för han vågar inte sätta förrerna i dom haha..
 
När vi kom tillbaka så klippte jag pälsen, manen, svansen, hovskägget och det mesta som behövde klippas på honom. Och ändå har jag en hel del kvar, men nu är äntligen vinterpälsen borta. Manen tog en halv evighet som vanligt eftersom han skakar på huvudet hela tiden. Och precis när jag nästan var klar så råkade jag klippa av typ en halv decimeter för mycket, så då fick jag göra om allt + att manen vart för kort.... Aja, men nu ser han bättre ut än han gjorde innan iallafall!
 
Nu blir det att kolla lite serier innan Solsidan börjar kl 20.00!
 
Inte de charmigaste bilderna, men bättre än något haha..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin