Dagens ridpass

Idag red jag Inter ett "dressyrpass" på ridbanan, inte riktigt samma sak att rida dressyr på en travhäst som med en ridhäst men ni fattar. I början skrittade jag en bra stund och värmde upp honom ordentligt. Jag gjorde volter i varje hörn, gjorde halter och red på serpentinbågar. Han har blivit riktigt mjuk och fin i skritten iallafall! 
 
När han kändes avslappnad började jag trava lite lätt och i det ena varvet var han faktiskt riktigt fin. Jag har inte alls travat så mycket på ridbanan med honom så jag tog det mest lugnt idag. Han var som sagt jättefin i ena varvet, gick i en bra form och lyssnade bra. I andra varvet var han dock inte alls lika fin, han drog in mot mitten och gick med huvudet felställt. Men det är bara fortsätta jobba så blir det nog bättre tids nog! 
 
Jag har massor av bilder från ridpasset, jag ska bara fixa till dom lite så kommer dom upp senare ikväll. Ni får se ett litet smakprov så länge!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin