Dålig vecka

Ända sedan Inter blev raspad i munnen i måndags så har det inte gått speciellt bra att rida på hans vanliga bett. Idag var inget direkt undantag. Jag började att rida en stund på ridbanan men gav upp ganska snabbt då han var otroligt hård i munnen. Det är svårt att förklara hur han är, men det känns ungefär som att rida med 1 tygel, då han är helt stum och hård på den andra. Istället blev det så att jag skrittade en sväng i skogen och verkligen försökte ställa igenom honom men utan att lyckas speciellt bra. 
 
Jag har verkligen ingen aning om vad som hände när han blev raspad för dagen innan var han hur fin som helst, det är jättekonstigt.. Han borde egentligen ha blivit bättre i munnen. Till veckan blir det intervaller varvat med dressyr, får hoppas att det släpper snart och att han blir som vanligt igen! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin