God morgon!

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon, riktigt skönt och välbehövligt eftersom jag inte har sovit lika mycket som jag brukar denna vecka. Just nu gör jag egentligen ingenting, bara väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka till stallet. Idag hade jag tänkt rida dressyr på Inter, men det är provlopp nu på förmiddagen så det får bli när dom är slut! 
 
Annars händer det nog inte så mycket mera idag, ska nog bara ta det lite lugnt och sen även sätta igång med att plugga. Jag är väldigt bra på att spara allt till sista sekunden men från och med nu ska jag försöka börja med alla läxor/prov tidigare! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin