Hur less kan man bli?

Nu är jag helt vansinnigt less på tyskan. Jag förstår seriöst inte vad det var för ljushuvud som kom på reglerna för der, das och die. Det går inte att förklara med ord hur mycket jag hatar det språket-.- varför valde jag inte typ italienska 1 istället?? Aja, jag är inne på sista året med tyskan nu iallafall...
 
Som ni säkert har förstått så har jag pluggat tyska hela kvällen, men är fortfarande långt ifrån klar. Har kollat världscuppen samtidigt, så det gjorde väl det hela lite roligare iallafall.
 
Kryckan har blivit longerad en stund och sedan riden lite i skogen. Imorgon tror jag att det blir att åka in till hippo/stöcke och rida markarbete! Dock hade såret i mungipan inte sett så bra ut, så det blir nog mycket ridning på hackamore i framtiden...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin