Intervallträning

Idag stod backintervaller på dagens schema, eftersom jag slutade tidigt idag och att Inter ska starta på lördag så fick han gå några fler än vad han brukar göra. Han kändes iallafall pigg och glad i alla intervaller även om han blev lite trött mot slutet. När vi kom tillbaka till stallet igen så fick han sig ett välförtjänt bad så nu står han ren och fin i boxen! 
 
Nu ikväll har jag inte gjort någont av nytta, hela kvällen har egentligen bara flugit förbi. Nu ska jag fortsätta att se klart filmen som jag håller på att se och sedan kallar sängen, har gått runt som en zoombie hela dagen så det blir tidig sänggång. Ja, ni hör ju själva hur rolig min kväll har varit och kommer vara.. 
 
Tristan, 120cm i piteå!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin