Lördag

Vid lunch idag åkte jag och mamma till strömpilen och handlade lite. Jag köpte ett par skor och en kofta, ska dock byta koftan då den inte var bra. Jag måste nästan börja prova kläderna i affären, brukar alltid behöva byta något som jag har köpt men det är ju såå jobbigt. 
 
Inter red jag intervaller i backen och det gick helt okej. Tog det skarpare bettet eftersom det inte går att rida intervaller på det som jag annars rider på. Jag värmde upp i trav en stund i skogen och då var han riktigt lugn och avslappnad. I backen blev han dock lite pigg och ville inte riktigt lyssna tillbaka, men annars var han fin! 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men det blir nog bara en lugn kväll. Funderar på att sätta på någon film och bädda ner mig i soffan. 
 


Tills vidare kan ni klicka in här och svara på frågorna om hur vi kan förbättra bloggen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin