Lugn fredagkväll

Idag har jag tänkt ha en pluggfri kväll, så just nu ligger jag i soffan och ser på ett avsnitt av svenska hollywood fruar som jag inte hann se tidigare i veckan. Ni har väl inte heller missat att det är kanelbullens dag idag? Jag har inte hunnit äta någon bulle än men självklart ska jag göra det senare ikväll! 
 
Idag slutade jag skolan vid 15.40, lite drygt på en fredag men sånt är livet. Efter skolan cyklade jag till stallet och det var inte det roligaste, det blåste nämligen storm och det var dessutom motvind. Det slutade med att jag gick med cykeln.. Iallafall, Inter fick gå en liten sväng i skogen idag och det gick helt okej. I början var han lite spänd på grund av blåsten men lugnade ganska snabbt ner sig. Han skötte sig iallafall bra, bästa hästen! 
 
Nu ska jag fortsätta att lata mig, ni får ha en fortsatt bra fredagskväll!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin