Måndag

Har precis tränat och nu sitter jag och äter glass medan jag funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. Iallafall så har jag bestämt mig för att börja träna minst 1 gång i veckan, jag har ju inte längre idrott i skolan och jag vill inte komma helt ur form. Så då är det bara att börja träna. Jag sprang 3 km idag och det gick ändå helt okej! 
 
Inter fick bara gå lugnt idag. Började med att skritta en stund på ridbanan. Nu börjar han äntligen bli sig själv igen och inte alls är lika hård i munnen längre, skönt. Jag red ungefär som vanligt, gjorde volter, red på serpentiner, gjorde halter, allt för att han skulle vara lyhörd och även bli lite lösgjord. Sedan avslutade jag med att skritta en sväng i skogen på halvlånga tyglar! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin