Måndag

Tar en paus från pluggandet och passar på att bloggar lite. Skolan idag faktiskt relativt snabbt, dessutom såg vi film på sista lektionen. Inte helt fel om jag får säga det själv! Spelar egentligen inte så jättestor roll om filmen är bra eller dålig, bara vi får göra något annat än samma gamla vanliga! 
 
Slutade vid 2 tiden och då åkte jag till stallet och red Inter. Backintervaller stod på dagens schema och det gick helt okej. Jag tog dock det snällare bettet då jag bara hade tänkt rida lugnt, men det var inte en av de bättre ideerna då Inter inte riktigt tänkte samma sak som mig, haha! Han ville nämligen springa fortare, men förutom det skötte han sig bara bra. 
 
Nu måste jag fortsätta plugga, såg förresten att vi har spanska provet på torsdag och inte imorgon. Det gjorde min dag! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin