Nyss kommit hem från stallet

Jag har precis landat i soffan efter att ha varit en sväng i stallet. Inter har vilat nu i två dagar så idag skrittade jag honom en sväng. Han var lite stel, hård i munnen och jag hade glömt att stoppa bomull i öronen så han var ännu tittigare än vanligt. Det kändes dessutom som jag hade blivit överkörd av en ångvält, så jag orkade inte riktigt rida ordentligt utan lät honom mest gå på långa tyglar. Men han fick röra lite på sig iallafall! 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga spanska inför ett prov nästa vecka och sen blir det att lägga sig tidigt så jag orkar till skolan imorgon. Ni förstår inte hur ont jag har i kroppen just nu, funderar lite över om jag kommer kunna röra mig imorgon.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin