Regn och rusk

Fy vad kallt det är ute, hela eftermiddagen har det varit regn och rusk. Självklart började det regna precis när jag hade satt mig upp på Inter. Förstår verkligen inte hur vissa kan tycka hösten är mysig, jag håller på att förfrysa bara jag går ut genom dörren.. Och snart är det vinter, fyy..
 
Iallafall, Inter gick som sagt backintervaller idag och det gick helt okej. Jag red 4 intervaller idag istället för 3 som jag annars brukar göra eftersom han ska starta på söndag! Han kändes iallafall pigg och glad trots att vädret var rent ut sagt pissdåligt. 
 
Just nu ligger jag i soffan och myser i min onepiece medan jag lyssnar på musik och försöker göra bort lite skolarbeten. Vi har dock inte så mycket i skolan nu innan lovet skönt nog! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin