Regnig dag

Idag har det regnat i princip hela dagen, hur kul egentligen? Inte så jätte om jag ska vara ärlig. Dessutom har det bara varit is på backen. Förutom att äta har jag inte gjort så jätte mycket idag, skämt åsido men jag har iallafall hunnit med att rida både Linuz och Inter. 
 
Linuz har inte blivit riden på ganska länge så han var lite små jobbig i början, lite som en vildhäst haha. Nej, men han taktade lite när jag red, annars skötte han sig ganska bra. Jag red bara lite lugnt runt slingorna i skritt och trav, eftersom han inte är riden hårt på länge ville jag inte anstränga honom för mycket. Linuz känns nästan som en liten ponny att rida jämfört med Inter, det är ju lite storleksskillnad på dom. 
 
Inter fick också gå runt slingorna fast en liten kortare sväng. Men honom skrittade jag bara med så han skulle få röra lite på sig, inget ansträngande alltså. 
 
Linuz får stå för dagens bild idag. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin