Saker som ska köpas

Prio 1 är ett par senskydd att använda hemma, det lutar åt ett par eskadron fexisoft air. Mest för att dom verkar så smidiga, går att tvätta i tvättmaskin, bra luftcirkulation osv.
 
Men dock är priset ganska saftigt då bara framskydden ligger på 800-900 spänn. Jag ska dessuom bara ha dom hemma. Har iallafall lite tid på mig att fundera. Men jag har även kollat på ett par från kingsland, där det var både fram och bakskydd för ett helt okej pris. 
 
Har ni några bra tips på benskydd med bra kvalite som inte kostar alldeles för mycket?
 
Lite senare när tävlingarna sätter igång ska även en marinblå luva och ett par veredus skydd inhandlas. Det är dock ingen panik med det! Måste även hitta en magplatta, haha jag kommer bli mer än fattig när jag köpt allt som ska köpas..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin