Säsongens första ridpass med pannlampa

Idag gick det jättebra att rida! Blev en tur i skogen på pelhamet i alla gångarter. I traven hade han jättefint stöd i handen trampade på bra. Gjorde lite halter och övergångar till skritt för att han skulle lyssna. I galoppen så höll jag honom i ett friskt tempo, men han lyssnade fortfarande jättefint. Vi måste bara fortsätta träna på fattningarna så att dom blir mer kontrollerade. Till slut fick han trava av, duktig Krycka!

Jag gillar pelhamet mer och mer för varje gång jag rider på det. I början krullade han bara ihop sig så att jag tappade stödet i handen. Nu kan jag använts mindre hjälper vilket är jättebra, samtidigt som det är snällt mot mungipan!

Den sista bilden är från när jag hade ridit klart, jag hatar mörker...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin