Sista oktober

God kväll finisar! Idag har jag i stort sett varit igång hela dagen, eller jag har iallafall varit i stallet hela dagen. Finns inte så mycket annat att göra på en hästgård. Jag har hunnit med att gå en liten promenad med Inter på hårt underlag, ridit Linuz en sväng och även ridit T en sväng med Elin. 

Linuz red jag runt berget idag, det blev dock bara en lugn tur då det var så otroligt hårt i marken. Skrittade största delen av turen men travade och galopperade också lite lätt där underlaget var någorlunda mjukt. Men han var nog ganska nöjd över att bara skritta också! 

När Elin kom till stallet red jag T med henne och Coressa, det hade hunnit blivit mörkt ute så vi red över till BRK och red i en paddock där. Underlaget var dock inte det bästa (stenhårt) så T fick bara skritta. Det gick väl helt okej förutom att han var väldigt tjafsig med huvudet och skulle dra tyglarna ur händerna på mig. Men det var säkert ett halv år sedan jag red honom sist så. 
 

Lånade bilden från Elin, T var inte så nöjd över bomullen i öronen haha. 



Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

sv. åh tack :D

2013-10-31 @ 21:25:29
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin