Skritt i mörkret

Idag blev det en skrittur i mörkret, kan bara börja med att säga att jag hatar mörker även om jag har en bra pannlampa. Skuggorna blir så stora och allt ser helt annorlunda ut. Var ute i kanske 24 min innan både jag och Kryckan var less. Kortade bara upp tyglarna en stund på hemvägen när han fick lite brottom, då jobbade jag med att få en lång form på honom vilket gick bara bra!
 
Och sen måste jag berätta om när jag skulle väga upp hö. Då när jag står där i hö-rummet (eller vad man nu säger) så hör jag att det gnisslar i någon dörr. Sen låter det precis som att någon smyger runt i höet på andra sidan rummet, fast det är så mycket hö att jag inte kan se om det skulle vara någon bakom. Iallafall så blir jag hur rädd som helst och börjar tänka på att clownen från IT (på bilden nedan) skulle kolla fram. Har aldrig vägt hö så snabbt förrut, och sen sprang jag och gömde mig i Kryckans box haha. Länge sen jag var så rädd, trodde att jag på riktigt skulle dö...
 
Är inte clowner det vidrigaste som finns??
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin