Snart mot hippo

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Låg och kollade serier fram till 12 kanske, då vi for ner på stan och åt kinamat. När vi kom hem så skjutsade pappa mig till stallet. Jag skrittade Kryckan barbacka på hack i 30 min. Det gick bra förutom att han vara tvärstannade och stirrade in i mörkret som om han såg ett spöka typ. Sen började han blåsa luft genom näsan och jag blev jätterädd verkligen. Det var säkert en älg där inne eller nått..
 
Nu ska jag och mamma snart åka in till hippo och kolla på hoppträningarna för Kerstin. Jag skulle egentligen ha tränat i den gruppen, men nu sket det j sig med den saken. Men man kan ju alltid fara och kolla! Kameran åker med också så jag kanske fotar lite, men det beror på om jag orkar bråka med den eller inte..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin