Tisdag

Gud vad dålig jag är på att blogga nu, måste verkligen ta tag i det men just nu är det ganska mycket i skolan och då får bloggen helt enkelt lida. Skoldagen har iallafall varit ganska lugn, vi hade bara 3 lektioner och fick dessutom sluta lite tidigare från sista lektionen! Så inget att klaga på direkt. 
 
Inter skrittade jag bara en sväng i skogen med Emma som sällskap. Han var faktiskt lite seg idag, inte så ofta det händer. Men han var nog lite trött av intervallerna igår. Som vanligt skötte han sig bara bra och jag jobbade honom både i form och lät han gå på långa tyglar. Blev alltså en ganska lugn tur! 
 
Nu måste jag återgå till pluggandet, vi har redovisning antingen imorgon eller på torsdag. Beroende på hur många som hinner, det värsta som finns måste nästan vara att redovisa muntligt.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin