Alla med Iphone, kolla hit !

Velar fram och tillbaka om att uppdatera min kära Iphone, så jag undrar är det någon av er läsare som har uppdaterat till ios7? Är det värt det eller inte?
 
Iallafall, god morgon på er! Idag är första dagen på ett bra tag som det inte ser ut som det ska regna något. Skönt! Jag har inga speciella planer för dagen förutom att jag ska åka till stallet vid lunch-tid. Inter ska bara gå lugnt idag, funderar på att rida en stund på ridbanan! Jag har även planerat att försöka komma igång med att fota lite saker som jag ska sälja, så i helgen kommer det nog upp en bloppis här. Har så otroligt mycket saker så jag måste börja rensa så jag kan köpa nya saker när vi har hittat en häst! 
 
Ni får ha en bra dag - ttyl
 
King, en ponny jag hade i någon månad. En riktigt fräck häst!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Batteriet blir sämre efter uppdateringen :/

2013-09-22 @ 19:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin