Björn i skogen..

Skolan idag var ganska lugn även fast schemat suger, halva dagen sitter man i princip och inte gör någonting. Iallafall så var inte lektionerna så jättejobbiga, vi gjorde knappt något på dem så det var väl ändå helt okej! Blev dock lite segt sista lektionen men. 
 
Efter skolan kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till stallet, skönt att slippa cykla för en gångs skull. Jag gjorde inte så jättemycket i stallet, bara borstade Inter och sen gick jag och åt på stallfiket innan jag gick hem!
 
Förresten så skickade mamma ett sms tidigare idag och skrev att någon hade sett och filmat en björn i skogen där jag brukar rida. Så nu får jag inte rida där men det skulle verkligen inte vara kul att möta en björn i skogen, det är något jag helst skippar.
 
Den här filmen låg på Vk.se, vägen som björnen springer på är alltså träningsslingan där hästarna springer..
 



Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

sv. ja jag såg det förut, riktigt fin ponny det där!

2013-09-05 @ 21:08:53
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin