Bra ridpass!

Måste bara börja med att lyfta fram ett mejl jag fick idag som gjorde mig jätteglad. Så roligt när folk tar sig tid och verkligen försöker hjälpa mig och min ponny med våra problem! Jättekul och tack för mejlet! 
 
Idag red jag markarbete över små hinder och en studsserie. På hack såklart. I uppvärmningen var han ganska spänd eftersom det blåste ganska mycket på hoppbanan. Travade lite över en vattenmatta några gånger bara för att. I galoppen var han ganska stark, men mycket bättre än han brukar.
 
Studsserien bestod av 5 hinder som var lite olika höga för att han ska få tänka efter själv, hoppade även lite andra hinder som stod lite överallt på banan. I början travhoppade jag, och efter varje hinder gjorde jag halt. När det kändes bra så hoppade jag i galopp och gjorde halt , sen en ny fattning osv. Mot slutet blev han lite trött, och därför lite starkare. Men jag är sååååååå nöjd! Inte samma sak som att rida på bett, men gud vilken skillnad!
 
Jag tror att det kan lösa sig med hackamore, bara jag ger det lite tid och envishet!
 
Bild från LA i vindeln, fotad av Tove Gustafsson! Fler kommer imorgon :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin