Ett livstecken

Idag har jag inte alls gjort mycket, jag åkte till stallet efter lunch och var där i några timmar. Under den tiden hann jag fota det mesta av sakerna som skulle fotas och även rida Inter. Honom red jag på ridbanan och det gick ändå het okej. Han slappnar av mer och mer för varje gång han är där, men han spänner sig dock väldigt lätt så fort det springer förbi en häst på banan. Idag fokuserade jag mest på att få honom avslappnad och lite lösgjord, jag red på volter, serpentiner och gjorde halter med jämna mellanrum. Sedan avslutade jag med att skritta en liten sväng i skogen bara för att. Han var bara duktig iallafall.
 
Det som förvånade mig mest idag var faktiskt att han tog sig i kragen och vågade gå förbi både en silo och en grävmaskin som stod på varsin sida av vägen. Han gör framsteg! 
 
Lite små ful bild på honom från idag. Men bättre än ingenting iallafall. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin