Ett ner

 
LB 4 fel
Hade en ganska bra känsla i den här klassen faktiskt, Kryckan var mycket mycket lydigare än han brukar vara på tävling. Han var jättetittig på kortsidan upp mot 1an, så kom ganska stort in. Fick då skynda att ta tillbaka för de va en ganska trång linje till ett räcke. Resten flöt på bra fram till 5an, då skulle man svänga upp från samma långsida som till 1an. Kom såklart stort igen, men då var jag däremot inte lika snabb. Satt och mesdrog och fick aldrig riktigt tillbaka honom. Så vi petade 6an och tog oss i mål på 4 fel. Var i kombinationen som var ganska trång, så jag fick hålla en del. Muren gick också bra trots att jag aldrig har hoppat mur på honom innan...
 
Vad gäller laget så hade alla ett pet haha, så vi slutade på 12 fel. Men alla lagen hade mycket fel så det blev en andraplats i omgången och vinst i serien! Blev första utanför placering individuellt då det bara var 2 nollor bland d-ponnysarna. Fick världens fulaste dalahäst haha + den vanliga lag-pokalen!
 
Bara att ladda om inför LA imorgon, ska byta till tröja då jag tycker att de går bättre när jag inte har kavaj. Så tönt är jag...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin