Film från igår

Idag kändes skolan ganska dryg, vårat schema är sjukt bra så dagarna går ganska fort. Men idag gick det riktigt segt. Jag, Alicia och Marielle for på stan och köpte sallad på coop istället för skollunchen. Det var så sjukt gott att vi förstår inte, dagens bästa beslut! Sen jag kom hem så har jag skrivit klart min tyska redovisning (om någon vet vad hopptävling är på tyska så är jag desperat haha..) och räknat lite matte. Känner mig helt slut så nu blir det sängen!
 
Här kommer filmen från gårdagens träning, det var ganska mörkt så därav kvalitén.. Som ni ser så var han lite för lydig och backade av mer än han behövde. Men han hoppar så fint och lätt att jag inte kan sluta kolla på honom. Finaste Kryckiiiii
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin