Fin Krycka!

Jamen såklart vände inte otursdagen bara för att jag ville det. Vi hade kollat helt fel på tiden och trodde att träningen börjaded 7, men den började halv 7. Blir så less. Det blev en ganska snabb framridning innan vi kunde vara med eftersom dom andra inte hade kommit så långt. Det var lydnad och styrka på schemat idag. Vi hoppade bland annat tre låga studs serier på båge där man skulle lägga en volt mellan varje serie. Jag blev förvånad över hur bra det gick, han var faktiskt riktigt fin!
 
Sen hoppade vi en till studs serie men tre språng till en oxer som vi sedan höjde upp. Där var Kryckan så lydig att han tog den på fyra språng och fick knappt ens trångt haha. Så jag fick lägga på mera ben, vi kom ganska stort varje gång men herregud vad han hoppade. Efter blev han lite stark eftersom jag fick rida på lite i själva serien, men han bara flög över hindret!
 
Nu dör datorn vilken sekund som helst, så god natt! Jag laddar upp filmerna imorgon :)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin