Fredag

Just nu sitter jag i soffan med världens matkoma efter pizzan jag åt till middag, och kollar på svenska hollywoodfruar. Missade senaste programet så passar på att se det nu, det är ju helt klart ett av de bästa programmen haha! Det har iallafall varit en ganska lugn dag idag, skolan var dock lite småseg då vi slutade så sent. Men sånt är livet ibland. 
 
Efter skolan cyklade jag till stallet i regnet, vilket förövrigt var jätte mysigt som ni säkert kan förstå... Nej, nu måste jag sluta vara så. Men, det slutade iallafall regna när jag for ut och red och så jag blev lite gladare då. Som jag skrev förut så stod intervaller på dagens schema för Inter. Han skötte sig iallafall bara bra i både uppvärmningen och i backen! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin