God morgon!

Imorse försökte jag ta mig en liten sovmorgon, det gick dock inget vidare. Efter att ha vaknat för andra gången gick jag upp för då orkade jag helt inte ligga kvar i sängen längre. Nu sitter jag och kollar på barnkanalen (haha) i brist på annat att göra, men ändå lite roligt då man får massa gamla minnen! 
 
Efter lunch ska jag åka till stallet, idag ska Inter gå intervaller igen. Det blir troligtvis på rakbanan idag också om ingen har hört något mer om björnen. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och samtidigt följa resultaten lite grann från vindeln på equipe. Jag har inte tävlat sedan maj så jag börjar bli något tävlingssugen nu. Men tyvärr blir det nog ingen tävling för än i februari om vi hinner hitta en häst tills dess! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Emma

har inte riktigt hängt med på den här bloggen men vad har hänt med din häst ? :/

2013-09-08 @ 19:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin