Halvbra ridpass

Idag gick det inte så bra att rida. I början var han helt fast i sidan och gick inte att påverka alls. Det var bara en evig dragkamp i säkert en kvart, sen fick jag en snilleblixt och hoppade av. Längde sidostycket nått hål och testade igen, då gick det mycket bättre! Han gick att ställa, bromsa och påverka i största allmänhet haha.
 
Skuttade lite över småhinder på kanske 70 cm som stod framme på banan. Svängde snävt, hoppade snett och snirklade runt från alla möjliga vinklar. Ibland blev han jättestark och då fick jag ta tag i honom ordentligt. Mot slutet började han dra ner huvudet och överhoppa ganska mycket. Han tyckte det var jättekul.. som vanligt! Armarna värkte, men det är värt mycket att han tycker att hopning är så roligt!
 
Jag tycker att det går bättre och bättre med hackamore. Det är som mamma säger, jag måste bara plocka fram tjurskallen och visa vem som bestämmer!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin