Helg !!

Nu är det äntligen helg och ikväll tänkte jag ta en ledig kväll från allt pluggande. Nu ska jag kolla lite på PLL och sen lite senare ikväll har jag tänk springa en stund på bandet, jag har inte tränat sedan jag blev sjuk så jag måste komma igång med träningen igen. Man blir så lat när man inte tränat på ett tag.. 
 
Inter fick gå lite lätt motion idag. Man kan säga att jag hade turen på min sida idag då det har regnat hela dagen men slutade när jag åkte till stallet! Iallafall, jag red honom runt lillslingan i både skritt och trav, och det gick bara bra. Han var dock lite hård i munnen idag men sökte sig ändå neråt och gick i en bra form i princip hela tiden, så jag är nöjd med honom! 
 
Saknar.. 
 


Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin